DuYGuLaR VaRDıR aNLaTıLaMaYaN.SeVGiLeR VaRDıR KeLiMeLeRe SıĞMaYaN.BaKıŞLaR VaRDıR iNSaNı öMüR BoYu aĞLaTaN.YoLLaR VaRDıR aŞıLMaSı GüÇ oLaN. KaLPLeR VaRDıR aCıLaRLa PaRÇaLaNaN.Ve iNSaNLaR VaRDıR HiÇ uNuTuLMaYaN.SaNMa BeNi SeViPTe BıRaKaNLaRDaN. BeNiM SeVGiM MeZaRa KaDaR oLaNLardanSın.
ALMIş ELiNE BiR çIçEK, SEVECEK -SEVMEYECEK, ULAN EşOgLU EşEK çIçEK NERDEN BiLECEK.
yaşıyorsam gelecek gönlerin bana seni getireceğine inandığım içindir
Sensiz Kaldı Bu Gözler Sensiz Kaldı Bu eller Bosver Canım Sensiz de geçer bu günler
YanLızlık göründü Bir sabah Vakti Karşıki Dağın arkasından Yeni Bir Gün Deyilmiş meğer gördüğün o ışık saçan sıcak şey
kolay olmayacak seni unutmak belki gece gündüz ağlayacağım ne olursa olsun bi tanem sensiz yasamaya alısacağım
BENI KAYBEDERSEN BIRDAHA ASLA BULAMAZSN O AC GOZLU KALBINE RAHAT BATMASIN
yağmurlu yarıştım dün gece ben ağladım o yağdı o gökyüzünü güneşi bulutları bense senin aşkını anlattım
BİR GÜN CEHENNEMDE KARŞILAŞABİLİRİZ SEN KALP HIRSIZI OLDUĞUN İÇİN BENSE TANRIYI BIRAKIP SANA TAPTIĞIM İÇİN.
ÖGRENIRKEN HASRETINLE SEVISMEYI GÖZ YASLARIM AKABILIRLER ÖZGÜRCE ICMDE ÖYLE GÜZELSİNKİ ONU KİRLETMEYEYECEGİM SENİNLE
Biz sevdiğimizi,öpücük niyetine değil,ALLAH’ın bir emaneti bilip,aynı yastıkta ömür sürmek için severiz